Adryenn13 kérdése:
Olyan képszerkesztőt keresek amiben egyik képet vagy képrészletet bele lehet tenni egy másik képbe. Photoshopon kívül meik van?
Figyelt kérdés
Egy kiránduláson nem volt ott mindenki és bele szeretnémrkni őket a képbe, egy másik képből. a photoshopot már letöltöttem de nem indul, meg hasonlók. szóval kellene vmi amivel eztmeglehetne csinálni és ingyenes legyen.2013. ápr. 11. 13:13
11/19 tabaki válasza:
Ne légy sükebóka, mert leszösziznek a Nemkutyán!
A képednek ez csak a te gépeden érvényes címe, ennek alapján más nem tudja megnézni. Tedd föl valami nyilvános helyre, ahol hozzáférünk. Ha van saját honlapod, akkor oda, mert onnét könnyen le is tudod szedni. Ha nem zavar, hogy ott marad az örökkévalóságnak, töltsd fel a [link] -ra, és utána a "direkt link a képhez" ablakban talált címet másold ide. Ha inkább egyenesen nekem címeznéd, küldd el emilben a tabaki@uw.hu címre.
12/19 A kérdező kommentje:
köszi akkor neked eküldöm privátba.
2013. ápr. 19. 11:56
13/19 tabaki válasza:
Várom, jöhet. De ugyi, nem az itteni privátot használod, hanem a megadott címet? Csak, mert még nem jött át...
14/19 Adry16 válasza:
Még nem küldtem el, majd ma :-)
15/19 tabaki válasza:
Oké. Az se baj, ha külön is elküldöd a képeket, amelyekből dolgoznál, hadd tegyek velük egy próbát én is.
16/19 tabaki válasza:
Haj-hajh... Csuda lassú az internet mostanában...
17/19 A kérdező kommentje:
szia most küldtem el.
2013. ápr. 25. 19:11
18/19 tabaki válasza:
Megkaptam, vannak vele bonyodalmaim, de erről privátban.
Addig is olvasgasd ezt, most írtam, elsősorban a te kedvedért:
tabaki.uw.hu/montazs/montazs.php
19/19 tabaki válasza:
Pardon, nem működik a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!