Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan orvosolhatnám ezt az...

Hogyan orvosolhatnám ezt az uTorrent letöltési hibát?

Figyelt kérdés

Az uTorrentet mikor elindítom, "megfutamodik" a töltendő anyag, a netsebesség, majd néhány másodperc (esetleg perc) után csak csökken a netsebesség, végül semennyire nem tölt. Ha újra elindítom, újra tölt egyet, majd újra lelassul, és újra megáll. Miért van ez, és hogyan tudnám orvosolni?

(A kis ikon alul igen, zöld.)

2013. ápr. 11. 09:40
 1/5 fodor lászló 5 válasza:
Ez normális sokáig kel töl teni.
2013. ápr. 11. 16:21
 2/5 Hulioboy ***** válasza:
Az a nem mindegy hogy milyen oldalról töltötted a torrent fájlt. Nekem pl az ncore-ról a 120MB/s letöltési sebességemmel nem nagyon szokott 10MB/s alá esni a letöltési sebesség. Ez egy normál divx filmnél (700 mb) kb 1 perc. Szóval szerintem próbálj meg más torrent oldalakat is
2013. ápr. 11. 19:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Több oldalról is töltök, de hasonló a reakció, és nem normális. Régebb jól ment, csak win újbapakolás volt, és utána csak így megy. Tehát nem gyengén tölt, hanem elindul, és utána egyszerűen elveszti a sebességet, végül kb fél perc után leáll, és úgy is marad (esetleg 2-3 kB/s(!) sebességgel néhány másodpercre felébred). Ha újraindítom, akkor megint tölt valamennyit, majd újra leáll.
2013. ápr. 12. 08:53
 4/5 Hulioboy ***** válasza:
Én a tűzfalra gyanakszom, vagy a vírusirtót nézném meg, hogy mi foghatja meg a sebességet...
2013. ápr. 13. 12:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Engedélyezve van a tűzfalnál.

Jó, hogy eszembe juttattad, még nem is tettem vírusirtót! :))

Köszi!

2013. ápr. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!