Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Két Word van a gépemen, a...

Deok kérdése:

Két Word van a gépemen, a 2003-as és a 2010-es. Szeretném, ha a 2003-as alapértelmezett lenne. Beállíthatom ezt valahol?

Figyelt kérdés
Valójában a 2003-ast használom, mert jobban megtalálok benne mindent, de van egy-két dolog, ami miatt kéne néha a 2010-es. Viszont most minden régi Word dokumentumot automatikusan a 2010-es nyit meg, én pedig a 2003-ast szeretném használni.

2013. ápr. 10. 22:48
1 2
 11/16 Kovács Pistike01 ***** válasza:

9-es

de egyiket sem használod jogszerűen, ha nem fizettél érte :)

2013. ápr. 11. 09:32
 12/16 tabaki ***** válasza:

" minkét Word jogtiszta, egyiket sem loptam. Van ilyen..."

Az lehet, de így még érthetetlenebb: Két drága fizetős szoftver, egy mindkettőjüket helyettesítő ingyenprogram helyett?

Kovács Pistike01! Kár papolnod, tapasztalatom szerint az erkölcsi vakság nem orvosolható... Inkább a TC alternatíváját bökd ki, szerinted mi az? Én a Free Commandert sztárolom, de ha van jobb, nyitott vagyok egyébre is. Ja, az Unreal Commander se rossz, de az folyton a netről akar licenszet frissítgetni, vagy mit, nekem meg az a gépem nincs a hálón -- ergo, máris nem az igazi.

2013. ápr. 11. 14:54
 13/16 Kovács Pistike01 ***** válasza:

unreal commandert akartam mondani

én úgy hiszem, hogy liszenszkulcs nélkül is működik

2013. ápr. 11. 15:56
 14/16 tabaki ***** válasza:
Igen, csak mindig fölugrál valami ablak, ez kb. annyira idegesítő, mint a TC három választógombja. Egyébként tuti program, ajánlom mindenkinek.
2013. ápr. 11. 17:43
 15/16 Drone007 ***** válasza:
Akkor én maradok a total commander ultima prime csomagjainál :)
2013. ápr. 11. 23:06
 16/16 tabaki ***** válasza:

Bizonyára százszor több dologra használod, mint én a Free Commandert...

;)

2013. ápr. 12. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!