Hogyan kell megnyitni a . Bin fájlt?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az alien vs predator primal hunt kiegészítőjét és a .bin fájlt se daemon tools-al se az alcohol-lal nem tudom megnyitni :\\2009. szept. 22. 19:01
1/25 anonim 

válasza:

A bináris file-ok nem szabványosak. Kizárólag az a program tud vele valamit kezdeni, amelyik ismeri (mondjuk az, amelyik készítette). Általános program (amelyekkel kísérleteztél) - NEM fogja ismerni.
2/25 anonim 

válasza:

Írd át a bin-t iso-ra,aztán jöhet a Daemon.
3/25 anonim 

válasza:

Kéne egy .cue is hozzá. Bin+cue ezek együtt vannak. A .cue-t kell beolvasni a daemonba...
5/25 A kérdező kommentje:
AvP 2 Primal Hunt Expansion.bin
2009. szept. 23. 14:40
6/25 A kérdező kommentje:
átneveztem .iso-ra és jó :D
2009. szept. 23. 14:40
8/25 Janek19 válasza:
Jó és hogyan kell iso-ba átírni?
9/25 Shadow087 

válasza:

Total Commanderrel kell átnevezni. Megnyitod a TC -t és egyszerűen rákattintasz, és átnevezed a .bin - .iso -ra. Ennyi :)
10/25 Shadow087 

válasza:

Ja,csa még előtte a cuccot fel kell másolni a gépre. Mivel a cd -n lévő fájlokat nehezen fogod átnevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!