Létezik ilyen program?
Sziasztok
Érdeklődnék hogy létezik-e olyan program, hogy kiírom a lemezt vagy DVD-t és az csak olvasható lesz, de másolni a gépre vagy tovább kiírni már nem lehet? Ha létezik kérlek osszátok meg, ha nem akkor miért nem létezik?
Kérek mindenkit ne a fogalmazással foglalkozzon hanem a kérdés helyes megválaszolásával, illetve akik csak trollkodni akarnak azok ne itt tegyék köszi.
Üdv mindenkinek.
Nem létezik és egy darabig nem is lesz. Azért nem, mert arra még nincs progi, hogy amit el lehet olvasni, azt ne lehessen lemásolni. Ha így lenne akkor az összes szoftvergyártó ezt használná és nem lenne tört oprendszer, tört játék meg másolt zene és film...
Belegondolni is rossz... :D
Értem, csak akkor most még jobban fogalmaznék. Szóval vannak olyan lemezek és DVD amiket csak feltöréssel lehet lemásolni, mert másképp védett tartalmúak, na ezeket a lemezeket hogyan készítik? Mert nekem nem kell végbemenőkig védettnek lennie. Olyan ember aki felakarja törni a lemezt olyannak úgy sem adom oda, nekem annyi elég ha nem fogja tudni felmásolni a gépre vagy cd-ről cd-re kiírni.
Így sincs program?
Köszi még egyszer a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!