Solid Edge ST4 vagy ST5-ben hogyan nyithatok meg ST3-as fájlokat?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem az ST5-öt, de sajnos a régi ST3-as fájlokat nem tudtam megnyitni. Erre felraktam az ST4-et, azzal szintén nem engedte.. Mert, hogy nem kompatibilis.2013. ápr. 9. 12:56
1/2 jani159 válasza:
hát én az st2 után egyböl az st5 tettem fel nekem minden gond nélkül müködöt anyi gondal hogy ha megnyitotam az st5 tel valamit akkor màr az st2 vel nem lehet meg nyitni
2/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert már nem tudom hányadik verzióját szedem le a solid edge-nek, de mindig azt írja ki, hogy nem tudja megnyitni a fáljt, mert nem kompatibilis. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!