Ma reggel bekapcsoltam a laptopom és a windowsos képernyő után kék halál jött be.F8 menüben mindent kipróbáltam de csökkentett módban sem működik.Kék halál után újraindul a gép és újra bejön a kékhalál.
Most egy linux boot dvd-vel tudok netezni, de ez nem megoldás.
A windows 2 hónapja lett újra rakva.
Nemtudom hogy mi okozza. Nagyobb programok és játékok amiket felraktam mostanában: Microsoft Word,Guitar Hero 4.
Ja és újratenni nemnagyon akarom, tele van a vinyóm, ami 2 részre van osztva, de nem akarom formázni egyiket se.
Valami adatmentéses dolog esetleg?
2009. szept. 22. 12:32
3/11 A kérdező kommentje:
vagy pl most vettem usb-s lézer egeret.. halottam hogy ha nem egyeznek a driverek akkor is lehet gond.... nemtudom mi a gond...:S
2009. szept. 22. 12:42
4/11 anonim válasza:
Azonnal futtass le minden viruskeresőt, valszeg benyelt egy trójait.
2009. szept. 22. 18:41
5/11 anonim válasza:
Van viruskeresőd és kémprogi irtód? Mind a kettőt futtasd le. És nézd meg a Vezérlőpult/Biztonsági központ kék, narancssága vagy piros? Két utóbbi színnel fertőzést kapott a laptopod.
2009. szept. 22. 18:43
6/11 anonim válasza:
Sziasztok! Lehet nem jól tudom de ha nincs rendszer nem tud vírus irtani.Próbáld a Windows CD indítás után telepítés helyet a Windows javítását választani. Vagy a kiszerelt HDD-t egy másik gépbe szerelve (plusz meghajtóként) vírus irtani vagy lementeni az adatokat.
2009. szept. 22. 19:02
7/11 A kérdező kommentje:
Mivel nem jön be a windows nem tudok virust és kémprogramot ill trjait írtani, na majd valahogy megoldom, vagy ezzel a windows helyreálítós dologgal vagy kiveszem a HDD-t... és adatot mentek valahogy.. (csökkentett módba se jön be és nemtudok úgy adatot menteni :S)... köszi a válaszokat...
2009. szept. 22. 19:56
8/11 anonim válasza:
Szereld ki a vinyót, vidd el valamelyik haverhoz és adatkábellel mentsétek le egy másikra. Aztán szereld vissza és formázz. Nem nagyon lehet mást tenni.
2009. szept. 23. 14:55
9/11 A kérdező kommentje:
értem..köszi..hát ez lesz..
a C-t ilyenmódon kimentem majd telepítéskor a D-t meghagyom ami fontosabb, a C-t telepítem...majd ami kell azt vissza pakolom rá a kimentett dolgok közül.
2009. szept. 23. 19:13
10/11 anonim válasza:
Mindent, C-t és D-t is mentsétek át adatkábellel, mert elveszhet az összes saját adatod. Nem vicc, nekem egy órán múlott, hogy át tudtuk menteni, kész lett a vinyóm. De végleg. Ne kockáztass.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!