Mit tegyek ha minden torrentet 9.5 kb-val tölt le? (Többi lent)
Az elején 1.1 mb-tal tölti és utánna vagy 10 másodperc múlva
lelassul 9.5-re.így van minddel.
De van mikor fel ugrik 1.2 mb-re is a közepén és tölti gyorsan.
Pls ha valaki tud megoldást írja.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
- kevesebb szálon tölts le
- állítsd be, hogy kevesebb peerhez csatlakozzon
- töredezettség-mentesíts
- cseréld le a HDD-det gyorsabbra
- amire letöltesz, azt a HDD-t másra ne használd
Win 7-es laptopom van és nem régi.Adatok:
-Windows 7 home premium
-Service pack 1
-64 bit
-Copyright c 2009 Microsoft Corporation
-4 gb ram
hogyha számít ide leírtam.
Ja és letöltöttem még valamit A letöltési gyorsaság:
ELEJE:1.1 mb
Közepe:9.5 kb
Vége:1.2 mb
Nem tudom mitől változott meg.De elég lassú volt a gépem és gondoltam kipróbálom a Ccleanert és hibátlanítottan és kitöröltem vele a feleslegeket is.Sokkal de sokkal gyorsabb lett.A letöltés még nem próbáltam majd kiírom az eredményeket.De szerintem jó program.De még nem töredezettségmentesítettem.Azért köszönöm szépen a válaszaitokat.De ha érdekel miket töltöttem le:
-Gta 4 2013 edition
-City car driving 1.2
.KLevi. tudom hogy lassul.De akkor is lassu ha nem dolgozok.Válaszod köszönöm.
13.43 oké újratelepítem.Válaszod köszönöm.
Golan Trevize Az mit jelent hogy ,, kevesebb szálon tölts le ,, és ,,állítsd be, hogy kevesebb peerhez csatlakozzon ,, és úgy jó hogyha a c-re instalálok mindent és a d-re meg csak letöltök?És neked is köszönöm a választ.
Van valami automatikus konfigurálási lehetőség az utorrentben, a sávszélességed függvényében állít be paramétereket.
Szerintem használd azt.
Ha notebookod van, akkor meg mindegy, hogy a C:-re vagy a D:-re mentesz, mert ugyanaz a HDD.
"nem notebookom van hanem nagy leptopom"
Az kvázi ugyanaz.
Nem.
A notebook és laptop között pontosan annyi a különbség, mint az asztali számítógép és a desktop PC között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!