Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ilyen program létezik vagy...

Ilyen program létezik vagy nagyon hasonló?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy van Inna-tól kb 150-200 képem van.És olyan progi kéne hogy mondjuk bemásolom a progiba a képeket nézegetem őket és ha lehet akkor rákattintok egyre és azt beszámozza azaz 1-nek rákattintok egy másikra és akkor annak már 2.számot ad.És így szépen sorban be lehet vele számozi a képeket olyan sorrendben ahogy én akarom.Mert szimplán úgy hogy átnevezés és beírom a számot nagyon sok ideig tart.És szinte mindig töltök le új képeket.

2013. ápr. 8. 12:57
 1/9 anonim válasza:
Ha az összeset kijelölöd, rákattintasz arra jobb klikkel amelyikkel kezdeni szeretnéd a számozást é ott átnevezés, beirsz egy nevet, mindegyiknek az lesz, ő pedig utána irja zárójelbn, hogy (1) majd (2) é igy tovább. Windowson igy va :)
2013. ápr. 8. 13:00
 2/9 anonim válasza:
azt kifeletettem, hogy előtte a tetszésed szerint kell sorbarendened őket. Pl egy új mappába kivágod őket olyan sorrendben ahogy e szeretnéd. Nem hiszem, hogy csináltak olna direkt erre ilyen programot.. de aztán kitudja
2013. ápr. 8. 13:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez a gond hogy hogyan rakom sorrendbe én a képeket tetszés szerint.Amikor így is be kell számozni nem?
2013. ápr. 8. 13:23
 4/9 A kérdező kommentje:
De ha kivábom és én sorrendbe rendezem azt csak számokkal tudom nem és akkor ugyan ott vagyok hogy írokathatom megint hogy ez az első 1 aztán mondjuk ez a második 2 érted.
2013. ápr. 8. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Itt van egy ingyenes progi:

[link]

A képe alapján először kijelölöd, hogy melyiket akarod átnevezni, majd sorba rendezheted a fájlokat (miközben látod az előnézetét), és úgy átnevezheted őket.

2013. ápr. 8. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem jó a progi, szólj és esetleg megírok egy egyszerű kis alkalmazást neked.
2013. ápr. 8. 16:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Most próbálom hogy tudok-e vele valamit kezdeni.
2013. ápr. 8. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de nem bírtam vele megoldani amit én akartam.Mert abba csak lejjebb vagy feljebb lehet pakolgatni a képeket a kis nyilacskákkal.És amikir van vagy 300 kép akkor ha alja felé vanna akkor föllehet vinni de nem látom hogy hova mert nem olyan mindha simán a gépen nézném.

Nekem az lenne a jó hogy ha elindítom a progit és ahogy böngészem a képeket a gépemen és ahogy kattintok rájuk sorbanm ahogy tetszik akkor a progi automatikusan egy kijelölt helyre másolja őket és adja nekik a számot.

2013. ápr. 8. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Máshogy nem lehet sajna mert nagyon sok kép van és csak úgy lehet ha a háttérben fut a progi nekem meg csak rá kell klikelni a képre és az intézi a szápozást de nem azon ahol éppen vagyok hanem ahol én beállítom hogy a progi hova készítse a másolatot beszámozva nemek ahogy sorba kattintok rájuk de ez van lassan ott tartok hogy törlök mindent és veszek egy PS 3-at ba****meg.
2013. ápr. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!