A Windows 8 mennyire jó és megbízható-e?
Figyelt kérdés
Itt arra lennek kíváncsi hogy megéri e azt választani a mar régebbi Windows 7 helyett?2013. ápr. 7. 10:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy kalap sz@r!
(Egyéni vélemény)
Én még mindig XP -s vagyok, nekem egyik sem jött be!
2/3 anonim válasza:
Elvileg érintőképernyőre tervezték ezt a rendszert..
3/3 SteveASD válasza:
Vicc hogy érintőre tervezték. XP meg többit is használták arra csak azok még használhatatlanok is. Ha érintős a laptop akkor kötelező vétel mert a többi win nem jó vele, több játékkal nem is működött nekem. Stabilitással nem volt még gondom. Elcseszett driver miatt, meg vírus muaii csináltam 2x visszaállítást egy visszaállítási pontra és legalább az működött. Én szeretem. Ha nem akarsz fejlesztgetni, meg szarakodni vele és jászanál is, akkor ink 7. Én szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!