Google Earth-szel hogy tudom a körutazást lementeni videóként?
Figyelt kérdés
Egy kmz fájlt hoz létre, de én egy videóba szeretném betenni ezt a pár másodperces anyagot.2013. ápr. 6. 22:10
1/1 anonim válasza:
Nem állítom, hogy ez a legegyszerűbb módja a dolognak, de én évek óta ezzel csinálom. Létezik mindenféle konvertáló program, ami sokszor rossz minőségben készíti el a videót.
Ezzel az aprócska progival szó szerint azonnal kész van a videó.
A Camstudio. Vagy Bandicam. Mindkettő képernyőképek rögzítésére alkalmas. Akár valós időben vehetsz fel, vagy akár a rögzített körutazást lejáttszod, és azt veszed fel.
A felvétel végeztével, azonnal kész a videó.
http://www.youtube.com/watch?v=ofTbhILgs0I
Nincs más dolgod, mint kijelölni az egérrel a rögzítetndő területet, és felvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!