Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az hogy mikor...

Miért van az hogy mikor elinditom a gépet be ad egy olyan hogy: win7, és xp? De én nem szeretnék win7 et, csak xp maradjon esetleg, hogy tudnám törölni a win 7?

Figyelt kérdés

párnapja letöltöttem torrentel a win7et. már meg bántam, és leszeretném törölni nagyon fontoss lenne. a gépem: Celeron(R) CPU 2.40GHz

2.40GHz, 768 MB RAM

2013. ápr. 6. 17:58
 1/3 Vortrex ***** válasza:

Sajátgép > Tulajdonságok > Speciális > Indítás és helyreállítás > Rendszerindítás: Szerkesztés:

Ezt jegyzettömbbe nyitja meg és az [operating systems] alatt töröld ki azt a bejegyzést ami valahogy így kezdődik: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows 7"

2013. ápr. 6. 18:07
 2/3 A kérdező kommentje:

meg volt minden de mikor meg nyitsa a jegyzettömböt, akkor csak egy win xp van.

Ja és, véletlen ki töröltem a win7 angol nyelvét. mert keresgéltem a neten, és ki töröltem.

de most mikor be lépek a win7 nem enged be. -.-....@

és ujra indul vagy valamikor bead egy töltést.

valami ilyesmit. és nem nagyon értek ehez.

Remélem érthetően le tudtam írni amire gondoltam.

2013. ápr. 6. 22:58
 3/3 Vortrex ***** válasza:

Tehát ha jól értem még mindig 2 rendszer kínál föl, csak a Windows 7 már üzemképtelen. (először rosszat írtam, az xp nem látja a 7-et, a 7-ből kellett volna az xp beállítani, de mindegy)

Az xp-be lépj be, start > futtatás > cmd: ide írd be "fixmbr" és nyomj enter-t. Ha így se jó, akkor töröld le a windows 7 mappáját a gépről és próbáld újra.

2013. ápr. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!