Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Word fájlból PDF-et? Milyen...

Word fájlból PDF-et? Milyen programmal lehetne és esetleg honnan tudom biztonságos helyről letölteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Szakdolgozatomat pdf fájlban is le kell adni, illetve ezt a verziót fel kell tölteni egy honlapra. A szöveg jelenleg word (.doc kiterjesztéssel) formátumban van elmentve. Még soha nem csináltam ilyet, hogyan kell? :)

2013. ápr. 6. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Mivel.doc, és nem .docx, akkor tudnám javasolni az OpenOffice.org-ot, amit a [link] tudsz letölteni, és (legálisan) ingyenes szoftver.

Ha a dokumentum nem titkos minősítésű, használhatsz online rendszert is, pl. [link]

2013. ápr. 6. 08:39
 2/9 anonim ***** válasza:

A Libreoffice és az MS office 2010 már alapból tudnak menteni PDF-ben.

De egyébként a Bullzip PDF printer sem rossz, csak az a baj vele, hogy a kinyomtatott PDF nem kereshető, és lényegesen nagyobb a fájlméret, mert képekben menti az oldalakat.

2013. ápr. 6. 08:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az openoffice-ről már hallottam, azt használunk a munkahelyen is! :) De most office 2007 van az otthoni gépemen, fel tudnám telepíteni így rá az openoffice-t is?

2013. ápr. 6. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
ms officnal be lehet alitani hogy pdfbe mentse a dokumentumot
2013. ápr. 6. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, Office mellé fel tudsz telepíteni OpenOffice-t, csak válaszd ki, hogy melyiket szoktad meg jobban. (Start menüben, programok és szolgáltatások - telepítés után, ill. telepítéskor figyelj oda, hogy a társításokat állítsa, vagy ne.)

Office 2007-nél, elvileg, Adobe XI mellett kell lennie egy mentés másként->PDF vagy XPS lehetőségnek, és ott is lehet PDF-ként menteni. Mivel nem használok MS Office-t, így pontos választ nem tudok adni ezzel kapcsolatban.

2013. ápr. 7. 09:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat! Ha más nem, egy informatikus kollégát megkérek majd a munkahelyemen. :)
2013. ápr. 7. 11:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Fejlemény: OpenOffice-val átkonvertáltam pdf-be, most meg a tartalomjegyzéken hiába kattintok a fejezetekre, nem ugrik oda. :S Én rontottam el valamit, vagy ez ennyit tud?
2013. ápr. 8. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez biztosan tudja, mert Impress (prezentáció).ppt fájlból is tud .pdf fájlt készíteni. Ki van próbálva.

[link]

2013. ápr. 8. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:

A Fóruma itt van:

[link]

2013. ápr. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!