Word fájlból PDF-et? Milyen programmal lehetne és esetleg honnan tudom biztonságos helyről letölteni?
Sziasztok! :)
Szakdolgozatomat pdf fájlban is le kell adni, illetve ezt a verziót fel kell tölteni egy honlapra. A szöveg jelenleg word (.doc kiterjesztéssel) formátumban van elmentve. Még soha nem csináltam ilyet, hogyan kell? :)
A Libreoffice és az MS office 2010 már alapból tudnak menteni PDF-ben.
De egyébként a Bullzip PDF printer sem rossz, csak az a baj vele, hogy a kinyomtatott PDF nem kereshető, és lényegesen nagyobb a fájlméret, mert képekben menti az oldalakat.
Köszi a válaszokat!
Az openoffice-ről már hallottam, azt használunk a munkahelyen is! :) De most office 2007 van az otthoni gépemen, fel tudnám telepíteni így rá az openoffice-t is?
Igen, Office mellé fel tudsz telepíteni OpenOffice-t, csak válaszd ki, hogy melyiket szoktad meg jobban. (Start menüben, programok és szolgáltatások - telepítés után, ill. telepítéskor figyelj oda, hogy a társításokat állítsa, vagy ne.)
Office 2007-nél, elvileg, Adobe XI mellett kell lennie egy mentés másként->PDF vagy XPS lehetőségnek, és ott is lehet PDF-ként menteni. Mivel nem használok MS Office-t, így pontos választ nem tudok adni ezzel kapcsolatban.
Ez biztosan tudja, mert Impress (prezentáció).ppt fájlból is tud .pdf fájlt készíteni. Ki van próbálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!