Metin2, , Nem válaszol"?!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nekem az a problémám van, hogy most kaptam nem rég egy új gépet Win7 (64bit) erős gép, majd leírom lent. Na szóval, feltelepítek egy Metint.. teljesen mind egy melyiket mert minddel ugyan az van. Bejelentkezek, ott egyszer már ugye elszürkül a képernyő (nem válaszol) aztán amikor elkezd betölteni akkor is ugyanúgy végig ,nem válaszol'. Amikor nagy nehezen betölt, akkor is a játékban olyan 1-2mpt tudok mozogni és egy fél percet ,nem válaszol'. Nem nem fogok XP t tenni rá mert a laptopomon is win7 volt, a haverom gépén is win7 van és ugyanugy elmegy nekik is.. csak ezen nem akar valamiért.
Processzor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @ 2.13GHz 2.13GHz
RAM: 4GB
Videókártya: NVIDIA GeForce GTS 450
Mit tudok tenni ellene?
2013. ápr. 6. 00:18
1/3 anonim válasza:
Vga körül nézelődj, én arra tippelnék. csak a metinnél, vagy más játéknál is ez van?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, csak a Metin nél. Köszönöm megpróbálom.
2013. ápr. 6. 00:39
3/3 A kérdező kommentje:
A drivereket is frissítettem.. sehol semmi változás.
2013. ápr. 6. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!