Már meglévő, menüs DVD-hez szeretnék feliratot hozzáadni ConvertXtoDVD-vel. Hogyan lehet megoldani, hogy megtartsa a menüt? Mert mikor benyitom, csak a filmet látom. Esetleg DVD Shrink-nél lehet feliratot hozzáadni a benyitott filmhez?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 15:21
1/6 anonim válasza:
Beolvasod a video-ts teljes tartalmát(ctrl+a-val), majd a film ikon előtti + jelet lenyitva látsz olyat, hogy " 0 Subtitle folyamat..."...ezen nyomsz egy jobb gombot és hozzá tudod adni a feliratot. Előbb érdemes belenézni, hogy passzol-e a felirat időben. Ezt pl PowerDvd-vel megnézheted, elindítva a film lejátszást, és külső feliratként beolvasva a felirat fájlodat. Ha csúszik SubtitleWorkshop-pal szerkesztheted. Csinálj másolatot az srt-ről előbb!!!
2/6 anonim válasza:
Még egy. A convertx külön fájlként teszi bele a feliratot a dvd-be, tehát film indításkor be kell kapcsolni a feliratok megjelenítését...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, azt tudom, hogy kel feliratot tenni a DVD-re, csak azt nem, hogy az eredeti menüt is megtartsa. Mert ConvertXtoDVD-be ha benyitom, nem is jelzi, hogy lenne menü, csak csinálni a lehet a gyári sablonokból. Az meg nekem nem jó. :/
Felirat stimmel, én csináltam :P :D
2009. szept. 21. 16:20
4/6 anonim válasza:
Mire jutottál? Most nekem az a gondom szintén dvd-t konvertálok dvd-be + felirat, hogy a végeredmény torz lesz. A feliratot szépen beleteszi, de az aspectracio megváltozik.
5/6 A kérdező kommentje:
Húú, már nem emlékszem pontosan, de szerintem nem sok mindenre jutottam vele. :(
2011. dec. 2. 19:20
6/6 anonim válasza:
Én meg azóta rájöttem hogyan kell. Végre sikerült, és nem nyújtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!