Ha letöltöttem a sims 2-t hogy kell telepíteni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Sims 2-t.És hogy kell telepíteni Daemon Tools-al?A Sims 2 mappába ilyenek vannak:
(PC GAME) The Sims 2 CD1
(PC GAME) The Sims 2 CD2
(PC GAME) The Sims 2 CD3
(PC GAME) The Sims 2 CD4
Serials, cheats & crack
2009. szept. 20. 10:30
1/4 anonim válasza:
Rákattintasz jobb gombbal a jobb alsó sarokban lévő daemon tools ikonra. (az óránál) Kiválasztod azt h virtual cd/dvd rom. majd arra, h device 0:... ->mount image. Itt ki kell választanod a letöltött simses fájl első részét, tehát a cd egyet. Itt elkezdi a telepítést. (szeritnem ekkor kéri a jelszót is) majd ha felrakta az első részt, akkor kérni fogja, hogy válaszd ki a másodikat, és így tovább.. Ha felraktál mindent, és mégsem tudsz belépni, akkor a crack mapopába lévő indítót tedd át az EA Games/The Sims/TsBin mappába
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem kérte a 2. cd-t,se a jelszót
2009. szept. 20. 11:07
3/4 anonim válasza:
Szia!
Ugyanezt töltöttem le tegnap. Szóval úgy kell csinálni, hogy megnyitsz minden egyest lemezt. bemész a sajátgépbe és ott megkersed azt amit virtuálisan beraktál. Ezeket az adatokat bemásolod egy mappába mind a négy lemezről. És most kezded el telepíteni. Abban az archívumban amitt letöltöttél mellé találsz egy sorozatszámot amit a telepítés során kérni fog. A cracket pedig bemásolod oda ahova telepítetted a játékot és azon belül a TSBin mappába.
Jó játékot:)
4/4 A kérdező kommentje:
Szia!Én elakadtam sajnos.Na mind1 azért köszi,aranyos vagy.
2009. szept. 21. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!