Minecraftban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy szervert hamachin keresztül. már próbáltam de azt írta ki hogy bad login és nemtom hogy mivan. Help!!2013. ápr. 1. 15:56
1/5 anonim válasza:
Valamelyik gyökér youtubeos vagy a herby vagy a most nem jut eszembe a neve de a herbyvel is szokta nyomni megmutatja a videojában.
2/5 A kérdező kommentje:
de valaki le tudná írni nekem?
2013. ápr. 1. 16:03
3/5 anonim válasza:
server.properties-ben át kell állítani, hogy ne nézze, van-e ilyen regisztrált a minecraft.net-en, ha jól emlékszem online-mode, de nem biztos. Át kell írni true-ra vagy false-ra, nyilván attól függően, hogy mi az alap beállítás (azt hiszem true).
4/5 A kérdező kommentje:
de azt átírtam meg ilyenek és amikor mennék fel szeróra akkor azt írja ki, hogy Connection lost login failed:bad login
2013. ápr. 1. 16:48
5/5 anonim válasza:
Ha ezt írja ki, akkor nem jól írtad át, nem mentetted el, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!