Windows 8-ba Start menü a kezdőképernyő megtartásával?
Classic Shell beállításaiban is meg lehet adni. Keress olyat, hogy skip start/metro/modern screen, és azt kapcsold ki.
Ezen a képen itt van, de ez random kép a netről:
A jelenlegi verzióban nem feltétlenül szó szerint ugyanezt találod.
Értem hogy mire gondolsz. sajnos a Classic Shell nevű alkalmazásban nem tudtam énse beállítani hogy a bal alsó sarokba mutatással megmaradjon a kezdőképernyő.
Erre van egy alternatíva a Start8 nevű alamatás. itt be lehet állítani hogy legyen star menü de a bal alsó sarokba mutatással megmaradjon a kezdőképernyő illetve bootoláskor azzal indítson a Windows. Sajnos nem ingyenes így javaslom valamelyik tört verziót.
Ó, sikerült is. :D
Eddig valószínű, hogy azért nem találtam, mert én mindenáron Start screen-t kerestem, de Metro screen van, amiről nem tudtam, hogy ugyanazt jelenti.
Szóval a beállításokon belül Windows 8 Settings, és ott kivenni a pipát a Skip Metro screen-ből.
És kedves utolsó, ugyanitt található az is, hogy Disable active cornenrs. Ha a None-t jelölöd ki, akkor a bal alsó sarok föl fogja hozni a kezdőképernyőt. (:
Mondjuk nekem kézenfekvőbb, hogy a Windows gombra beállítottam, hogy a Kezdőképernyőre ugorjon, ne pedig a Start menüt villantsa föl. Szerintem egyszerűbb lenyomnni a gombot, mint ott kurzorozni. (:
Remélem, így már te is meg tudod csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!