MINECRAFT probléma?
Azt írja ki a game,hogy Bad videocard stb...
mi a baj?
tudom mit jelent a mondat,csak hát elvileg minden oké a vidikarival,akk??
Am Magyar minecraftom van:S
Köszi a válaszokat:)
#2 vagyok
amúgy nekem csak úgy ment az MC hogy rá raktam vissza az xp-t szóval én sem mondtam hülyeséget! :)
sok sikert hozzá
amúgy itt egy szerver ha sikerült gondolod nézd meg xd
87.229.108.22:25565
köszi,de ezt már néztem:/
Mármint a drivert frissítettem..de nagyon köszi,hogy segíteni próbáltál:)
Még nem játszottam rajta...
Hátnem tudom...elvileg igen.Próbáltam már leszedni ilyen "autómatikus driver ellenörző" progit vagy mit,de nem indította a gp..valami hibát írt ki,hogy..nem tudja azonosítani a gép az OS-t vagy mit...(nem tudom mi..és hogy ezt írta -e ki pontosan..angol volt xd)
káár:/
A. van egy gépem.Csak most vettem direkt egy laptopot,hogy ne fogyasszon annyit a gép,ugyanis elég sokszor csak netezek a gépen..pár e-mail olvasgatásért,facebookért meg gyakoriért pl fölösleges,hogy 200-400 Wattal pörgessem a villanyórát óránként :D
Csak most az a baj,hogy valszeg tápot is vennem kell a PC-mbe,plusz vidikarit...de akkor valszeg az lesz,hogy költeni fogok ezekre mihamarabb..:/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!