Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet megnézni a...

Hogyan lehet megnézni a neten, hogy mi a MAC címem?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek ! A World of tanks online játék büntet. a nickemen nem tudok 30 ezer kredit felé menni, pedig eddig tudtam a tesóm gépén ugyanaz a nick viszont 70-et is tud.

LÉNYEG : Megváltoztattam egy progival a MAC címemet, de nem ilyen böngészőn kell hogy működjön, hanem online játékon kellene. Az a gond hogy nem tudom leelenőrizni, hogy mit lát a net MAC címnek.

2013. márc. 31. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
cmd, ipconfig/all ,aktiv kapcsolat fizikai cime
2013. márc. 31. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
ok kösz ezt tudom, de ez az én kártyám fizikai címe ami állandó, de nekem az kell hogy a játékszerver mit lát.
2013. márc. 31. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:

"a jetik a Himalájában élnek, a sasquatch-ok Észak-Amerikában (ha léteznek egyáltalán) "

Az, hogy sok helyen találtak Yetit, mert ezek a nevek azonos lényt jelentenek, csupán azt bizonyítja, hogy mindenhol elterjedt a földön ! Miért ne lett volna európában is jelen.

Ráadásúl az elmélet szerint, a Yeti a hiányzó láncszem. Ő egy ősember, így szerte a bolygón előfordúlt.

"Merlin nyugat-európai volt (ha létezett) "

Pontosan, nyugat európiai Yeti volt !

"Európában sohasem jelentettek a történelem során jetit, sasquatch-ot, bigfootot, stb-t..."

Most már tudjuk, hogy volt itt is, csakúgy mint sok más helyen. Ha a világ minden helyén találtak Yetit, ahol adott volt az erdőség, akkor miért ne lett volna angliában is ? Nos, most már úgy tűnik itt is volt legalább egyetlen példány.

Olvasd el amit a következő válaszoló írt és megtudod, hogy nem Én, hanem Ti vagytok az elmeháborodottak !

2013. máj. 8. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!