Hogy tudom megnézni, hogy milyen wifi illesztőprogram kell a géphez? Már feltettem mindent ami a gyári lemezen volt, de nem ismeri fel a vezetéknélküli hálózatot.
na itt a baj
nem ismeri fel a rendszer valamiért
eddig tökéletesen ment, szóval nem hardveres a gond, csak most újratettem a windowst és szivat
próbáltam h a win7 keressen magától, de nem talál
sajna egy ilyen kis noname gagyi laptop van, és a gyártónál se nagyon találok drivert
valahgoy pedig már megcsináltam egyszer, csak már 1,5 éve volt utoljára rendszer feltéve rá, azóta meg elfelejtettem hogy csináltam
van olyan progi ami meg tudja nézni, ha már a win nem képes rá, hgoy mi is van a gépben?
everest home
vagy megnézed a kártyát. Lecsavarozod az alsó panelt és megnézed a mini pci foglalatban milyen wlan van milyen chipset stb.
mi a laptopod márkája típusa?
inno vision
pontosabban gőzöm sincs
most vadászgatok driver keresőket, de kb esélytelen normális, működő dolgot találni
megoldódott pár óra alatt...
kellett egy progi ami magától keresett, csak azzal is sokat szivtam, de már jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!