Microsoft store-ban csak a win8 van, a többi helyen pedig kb 25ezer. Van egy bolti dobozos vistám, nem lehet valahogyan upgraidelni kedvezőbb áron? Esetleg valami diákkedvezmény?
Eredetire van szükságem mindeképp.
2013. márc. 30. 12:44
1/5 anonim válasza:
1. Windowst elfelejt
2. Linuxot telepít
3. Örül, hogy megmaradt a pénz. :D
25-nél olcsóbban nem fogsz venni windowst, annyit meg nyilván nem ér.
2013. márc. 30. 13:11
2/5 anonim válasza:
Sokkal jobban megéri a 8. Korszerűbb, gyorsabb, stabilabb. Linuxszal meg nem érdemes akkor példálózni, mikor a kérdező direkt Windowst akar. Nekem is jobban bejön a 7, de ha most kellene vennem, már tuti nem azt vennék. Ráadásul nyáron jön a Windows Blue, egy nagy frissítés a 8-hoz, ami lehet, hogy ingyenes lesz, szóval megérné.
2013. márc. 30. 13:25
3/5 anonim válasza:
Korszerűbbnek nem mondanám a win8-at a win7-nél. Inkább csak agyon lett butítva a felhasználói felület, hogy méginkább a célközönséghez - az átlag IQ nulla emberhez - igazodjon.
A Linux-ot meg azért hoztam föl, mert az emberek legalább 70%-a csak olyasmire használja a gépét, ami ugyanúgy vagy jobban működik Linuxon is, csak épp ebből a 70%-ból 2% az, aki hajlandó ki is próbálni, a többi csak fikázza vagy elvből elutasítja, mert "ahhoz nem értek".
2013. márc. 30. 14:30
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező: gondolom cégnek kell a rendszer és ezért muszáj, hogy jogtiszta legyen. De jó lenne tudni, milyen feladatokra lesz használva a gép.
2013. márc. 30. 14:32
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Autodesk Inventor, autoCad, Solidworks, végeselemmodellező meg néhány egyéb szoftver kellene fusson rajta, és nem szeretnék napokat azzal tölteni hogy linux alá kalapálom őket :) Win 8-at kipróbáltam, lehet a megszokás miatt de nagyon nem jött be, rengeteg kis zavaró dologgal, ami vagy hiba, vagy egyesével kell beállítgatni. De akkor még lehet hogy barátkozom vele mielőtt végleg döntés lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!