Hogyan magyarosítsam a Bus Driver nevű játékot?
Letöltöttem egy magyarosítást, de nem értem a leírásból sem, hogy miként oldhatom meg a magyarosítást. Nem tudom, mit kell átnevezni, mit nem, hozá tegyem, mit tegyek a Winzippel, stb. Ez áll a leírásban, kérlek magyarázzátok meg érthetően, részletesen :)
"Telepítés:
Total Commander ajánlott, winzippel nem biztos, hogy működik.
A tömörítési szintet a zip beállításainál 0 -ra kell venni,
utánna a base.scs fájl könnyedén szerkeszthető. A base.scs fájlt nevezd át
base.zip-re.
A letöltött magyarítást kicsomagolva, a base.scs mappa tartalmát a base.zip
fájlba kell bemásolni. A language.settings, fájlt az alap telepített mappába
kell telepíteni.
A bemásolás után a base.zip fájlt nevezd vissza base.scs-re.
Ezután simán kilépve indítható a magyarított játék.
Enjoy!"
Itt egy másik magyarítás: [link]
Leírás:
"Üdvözöllek!
Néhány lépésben leírom, hogyan teheted magyar nyelvűvé A Busdriver Special Edition játékodat.
1) Teleepítsd a játékot!
2) Írd felül a két file-t, A local.def, és az advertisemet.sii. Az elsőt a base.scs/scypt/en_us könyvtárban találod-ben, a másikat a base.scs/scrypt/en_us/advertisement-ben találod!
3) Ezután indítsd a játékot, Jó buszozást!
4) Ha Total Commanderrel nyitod meg a file-kat, akkor a beállításoknál a ZIP-tömörítöt 0-ra kell állítani! És csak azután írd vele fölül!"
Ahogy a leírásból is kiderül, ez a Bus Driver Special Edition-höz készült, ezért valószínűleg nem jó az alap Bus Driver-höz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!