Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez internet függő? (többi lent. )

Ez internet függő? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Linuxot, pontosabban Ubuntut használok.. Fogalmam sincs, hogy hogyan lehet rá Alkalmazásokat,Játékokat telepíteni.

Megpróbáltam letölteni, a Synaptic nevű programot, de simán rákattintva az Ubuntu szoftverközpontba irányít, ha meg kicsomagolva akarom, akkor nem találom a telepítőjét..

Szóval.. az Ubuntu linux, internet nélkül halott?!

Így Windowsról áttérve kicsit fura használni..

2013. márc. 29. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
A deb csomagokat lehet telepíteni net nélkül is.
2013. márc. 29. 19:37
 2/7 A kérdező kommentje:

A synaptic-ot, abba szdtem le, de amikor rá kattintok, akkor az Ubuntu szoftverközpontba irányít, az meg netes..

Kicsomagolva, meg nem találtam a telepítő fájlt..

2013. márc. 29. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt egy megoldás: [link]
2013. márc. 29. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülye vagyok, de nem értem a linken lévő dolgokat..(mellesleg Angolul is alig tudok..)
2013. márc. 29. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem szedd le a Synapticot a Szoftverközpontból
2013. márc. 30. 06:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Leszedném, ha LENNE INTERNETEM...
2013. márc. 30. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Internet nélkül csak úgy tudsz telepíteni, hogy valahol máshol letöltöd a csomagokat és pendrive-on átviszed. Ez viszont nem Linux sajátosság: windowsra sem tudsz telepíteni, csak ha a netről leszedsz valamit, vagy már ott van a telepítő valamilyen adathordozón.

A szoftverközpont a netről dolgozik, viszont onnan vesződség nélkül, gyorsan sokmindent tudsz telepíteni, nem kell egyesével keresgélni a neten, nem kell klikkelgetni.

A Synaptic-ot felteheted, de alapvetően az is a netről dolgozik, tehát nem leszel sokkal előrébb.

Ha laptopról van szó, akkor az a legkézenfekvőbb, hogy elviszed valahova, ahol van net, ott letöltesz és frissítesz mindent, ami kell és utána tudod használni.

Manapság amúgy bármelyik számítógép, akármilyen rendszerrel, internet nélkül félkarú óriás.

2013. márc. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!