Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Alaplapi hiba lehetséges?

Alaplapi hiba lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az úgynevezet "kék halál" elö jön amint elinditom az Everest home edition nevü alaplap tesztelö progit. amugy a fö probléma a játéknál jelenkezik egy kis idö után lefagy és csak ujra inditásra reagál. a videókártyát tegnap vettem meg a ramokat is szóval azokkal probléma nem lehet illetve az operációs rendszerrel se, mert ma tettem ujra. én kérnék töletek linkeket alaplap tesztelö progikról hátha azzal nem kapcsol szét. elöre is köszönöm

2013. márc. 29. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tápegység?
2013. márc. 29. 16:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Hoppá! Arra még álmomba se gondoltam volna! Nem tudom lehet, de azt ogy tudom meg, hogy jó e a tápegységem vagy sem?
2013. márc. 29. 16:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Megnézed a típusát.
2013. márc. 29. 17:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Meg néztem a táp tipusát, de amugy nem hiném hogy az a baja. Nagyon alaplap gyanus. nem tom estleg fel kellene tennem a win 7-et hátha azzal nem csinálja majd.
2013. márc. 29. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Esetleg velünk is megosztanád a típusát? Miből gondolod h nem azzal van a gond? Megmérted a feszültségeket terhelés nélkül és terheléssel?
2013. márc. 29. 20:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Bár neked legyen igazad. a tipusa: LPG 12-35, 550Wattos. amugy igazatok van! nem mértem meg csak ugy gondolom, hogy nem az.
2013. márc. 30. 11:40
 7/14 anonim válasza:
A Videókártyád aktív vagy paszív hűtéses? Mert öcsém gépében ezvolt a gond..1 passzív hűtéses VGA túlmelegedett utána kékhalál, amint lehűlt újra bekapcsolta és felmelegedésig jóvolt.
2013. márc. 30. 15:59
 8/14 A kérdező kommentje:
aktiv hütéses és szépen csendesen jár amugy ezek vannak benne: core i5 2.8Ghz 6mb-os proci. gigabyte GA-H55M-S2H alaplap, 2 db dd3-as 1333Mhz-es 2gb samsung ram. Geforce 9600gt 512mb gainward videó kártya. western Digital 2 tera green power winyó. Az a idegesitö az egészbe, hogy ezelött sokkal gyengébb gépem volt csak a mafia 2 miatt kicseréltem majdnem mindent kivéve a winyót, házat,meghajtót.
2013. márc. 30. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez most komoly? 40 rugó körül költöttél a procira, a tápra pedig sajnáltál 10 ezer forintot?

Sürgősen szerezz be egy tisztességes tápot, és ha nem szeretnéd, hogy a többi alkatrészed tönkremenjen, akkor amíg nincs benn az új táp, addig ne is kapcsold be a géped.

2013. márc. 30. 23:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Kettö db tápom volt az ezelötti gyengébb, mondom ez jó lessz bele biztosan, de akkor ki cserélem, ha azt mondod.Mert én annyira nem értek hozzá. A videó karimat javitom, mert 9800gt. köszönöm az eddigi segitségeket!
2013. márc. 31. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!