Videófelvevő program? (info lenn)
Videófelvevő program kéne, 1280x1024-es felbontásra, játékból való felvételre.
Szeretném hogy:
- Jó minőségű felvételeket készítsen (ne szaggasson, ne legyen 1280x1024-ről átméretezve 640x480-ra)
- Ne hagyjon Watermark-ot (víznyomot, logót) a videón, de ha hagy, azt vagy a videó legalján vagy a legtetején hagyja, hogy el tudjam takarni
- Nem kell magyar nyelvűnek lennie, angolul is jó
- Nem kell ingyenesnek lennie.
Létezik ilyen?
Ha nem, melyik áll a legközelebb egy ilyen tulajdonságú felvevőprogramhoz?
U.I.: CamStudio nem jó, mert azzal csak egy nagyon kicsi (kb. 120x120 pixeles) részt tudok venni. Eddig a Fraps ingyenes változatát használtam, elég ritkán, azokra az alkalmakra jó volt.
Letöltöttem a legújabb Fraps-et, most azt használom, de nekem is az a gondom vele, hogy nagyon nagy méretű a felvétel.
Utolsó: Próbáltam úgy is, hogy elindítom a felvételt és utána lépek a játékba, de úgy meg nem nyitja meg a játékot.
Ha nincs semmi, akkor maradok a Fraps-nál. :/
Sziasztok .. Valaki nem tudná megmondani hogy honnan lehet a Fraps ( a rendest) letölteni mert csak a demovan mindenhol!:( Vagy esetleg elküldeni!!!Lécci segits ha tudsz!!:(:(Előre is kössz!!
email: devil113@citromail.hu
msn: devil.113@hotmail.com
Próbáld ki ezt:
Ez a Fraps teljes kalóz verziója
http://www.youtube.com/watch?v=fbFqVUfOqjU
Lájkot kérek a vidim alá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!