Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videófelvevő program? (info lenn)

Videófelvevő program? (info lenn)

Figyelt kérdés

Videófelvevő program kéne, 1280x1024-es felbontásra, játékból való felvételre.

Szeretném hogy:

- Jó minőségű felvételeket készítsen (ne szaggasson, ne legyen 1280x1024-ről átméretezve 640x480-ra)

- Ne hagyjon Watermark-ot (víznyomot, logót) a videón, de ha hagy, azt vagy a videó legalján vagy a legtetején hagyja, hogy el tudjam takarni

- Nem kell magyar nyelvűnek lennie, angolul is jó

- Nem kell ingyenesnek lennie.

Létezik ilyen?

Ha nem, melyik áll a legközelebb egy ilyen tulajdonságú felvevőprogramhoz?

U.I.: CamStudio nem jó, mert azzal csak egy nagyon kicsi (kb. 120x120 pixeles) részt tudok venni. Eddig a Fraps ingyenes változatát használtam, elég ritkán, azokra az alkalmakra jó volt.

2009. szept. 19. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Camtasia Studio: [link]
2009. szept. 19. 11:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, nem jó, mert ahogy elindítom a felvételt kidob a játékból az asztalra. Azért kösz a választ.
2009. szept. 19. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Régen használtam egy Fraps nevű progit csak amikor rögzitett nagyon nagy volt a méret miután stoppoltam :S
2009. szept. 19. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Először indítsd el a felvételt és utána lépjél be a játékba. Majd a végén kivágod az elejét.
2009. szept. 20. 07:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a legújabb Fraps-et, most azt használom, de nekem is az a gondom vele, hogy nagyon nagy méretű a felvétel.

Utolsó: Próbáltam úgy is, hogy elindítom a felvételt és utána lépek a játékba, de úgy meg nem nyitja meg a játékot.

Ha nincs semmi, akkor maradok a Fraps-nál. :/

2009. szept. 20. 09:35
 6/9 anonim válasza:

Sziasztok .. Valaki nem tudná megmondani hogy honnan lehet a Fraps ( a rendest) letölteni mert csak a demovan mindenhol!:( Vagy esetleg elküldeni!!!Lécci segits ha tudsz!!:(:(Előre is kössz!!

email: devil113@citromail.hu

msn: devil.113@hotmail.com

2009. okt. 5. 15:02
 7/9 lambo96 ***** válasza:
Hali bocs hogy ilyen késő írok ezt töltsd le és a frapsos vidiket át tod konvertálni [link]
2010. jún. 17. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Hypercam 2 is naon jo az nekem bejott.:P
2011. ápr. 5. 19:34
 9/9 janicsuhran válasza:

Próbáld ki ezt:

Ez a Fraps teljes kalóz verziója

http://www.youtube.com/watch?v=fbFqVUfOqjU

Lájkot kérek a vidim alá :P

2013. dec. 21. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!