Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Total Commanderben ki lehet...

Total Commanderben ki lehet jelöltetni a nem azonos nevű fájlokat?

Figyelt kérdés

Egyik oldalon az FTP... kb. 2000 fájl.

Jobb oldalon egy könyvtár... kb. 1000 fájl.

A bal oldali FTP könyvtár 1000 fájlja névre azonos a jobb oldali összes fájlal. Azokat szeretném kijelölni (kitörölni) a bal oldali FTP könyvtárban, amelyek nem szerepelnek a jobb oldaliban. Remélem érthető :)

Azért kérek segítséget, mert nem jövök rá, hogy meg tudom-e ezt csinálni total commanderben. A Mappák összehasonlítása nem jó erre. Ha nem tudom megoldani, tudnátok ajánlani valami megoldást? Ha nem akkor muszáj leszek manuálisan, egyesével végigmenni rajta.

Illetve még találtam egy félmegoldást, hogy kereséssel kijelöltetem azokat a fájlokat, aminek a vége egy adott karaktersor (az a kb 1000 fájl ami nem kell, plusz karaktersorozatot tartalmaz a fájlnév végén, ezek azonosak), csak ezzel az a baj, hogy a kereső ablakban, ha FTP-n vagyok akkor nem lehet Ablakba tenni. A Kereső ablakból meg nem lehet törölni a fájlt.

Ha nem lennék FTp-n nagyon egyszerűen meg tudnám oldani, de nem kis méret, és órák kérdése lenne, míg letöltöm, feltöltöm, ezt a megoldást nem szeretném.

Köszi!

ui.: Total Commander 7.57 verziót használok.

2013. márc. 27. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

+ gombot megnyomod az FTP oldalon, és beírod a keresőkifejezést. Pl ha a fájlok (amiket törölni akarsz) vége mindig _másolat.txt akkor ezt írd be:

*_másolat.txt

és enter. Ez kijelöli az ablakban egyből ezeket a fájlokat, és mehet a törlés.

2013. márc. 27. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Tényleg... csak mióta laptopom van és nincs külön numerikus bill. ezt a keresőt el is felejtettem...

Köszönöm szépen!

Sikerült!

2013. márc. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!