Segitség, szerintem ez vírus! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nos már régóta figyelgetem ezt a dolgot a gépemen de nem tudok rájönni hogy ez mi. Manapság kicsit mintha jobban dolgozgatna a gépem és szerintem összefüggésbe van ezzel.
Szeretintetek ez mi? Hogyan lehetne leállítani? Link: [link]
2013. márc. 27. 16:06
1/5 anonim válasza:
Írd le mik vannak pontosan a gépedre telepítve, mi indul automatikusan (msconfig) és mik futnak a Feladatkezelőben.
2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam inkább lefotózom..
kepfeltoltes.hu/view/130327/8282928121_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/view/130327/8916189692_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/view/130327/12478545553_www.kepfeltoltes.hu_.png
2013. márc. 27. 16:25
3/5 anonim válasza:
virusirton meg a rendszeren kivul tilts le mindent..en is azt szokom mert nagyon be tudjak ezek a gepet lassitani
4/5 anonim válasza:
meg az utolsóhoz..meg a drivereket ne tilsd le
5/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott a problémám. Letöröltem az ehez kapcsolodó programot és drasztikusan javult a dolog. Köszönöm a válaszokat!:)
2013. márc. 31. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!