Hogyan lehet egy filmről leszedni a ráégetett szinkronhangot?
Ha kétsávos a hang kmplayerben vagy VLC-ben az audio beállításoknál simán kikapcsolod a nemkívánatos csatornát és kész.
Ha egyben vana kettő, akkor nem fogod tudni kiszűrni. Mi a film melyik verzió? (fájl teljes nevével megtudom nézni talán)
Figyuszoljá mán ide kis csávó. Üjj le , gondolkozz mielőtt neki ugrassz a betonfalnak. Mi a vakernak akarsz Te belemászni ekkora feladatba. Felejtsd el. Alapból gáz az egész projected.
Azt írod, hogy eredeti angol hanggal kell a cucc. Akkor meg mit majrézol. Töltsd le más illegális helyről eredetiben, oszt jó napot.Nem csak egy tarka kutya van....
öö.. eredeti angolhanggal kell, de a magyarok tehetnek róla, hogy nincs szinkronizálva? :D JÓ!
Amúgy magyarra azért nem szinkronizálnak bizonyos filmeket, mert a kutyának sincs igénye az adott műre hazánkban, vagy mert a tartalma miatt visszadobják mindenhonnan.
Arra gondoltam , h angolul kell, mert nincsen magyarul! Na MIND1!!
Oroszul találtam meg én is , épp ez a baj , h ugyanarra a hangsávra van ráégetve a kettő szinkron és a kettőt hallod egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!