Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy filmről...

Hogyan lehet egy filmről leszedni a ráégetett szinkronhangot?

Figyelt kérdés
Letötöttem egy filmet , ami alapból angol , de az le van halkítva és rájta van nemtudommmilyen nyelvű szinkron! Azt szeretném leszedni , h csak az ngol halljam! letöltöttem a virtualdub-ot , de nem tudom, h működik! Valaki segitsen!!!!!!

2013. márc. 26. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha kétsávos a hang kmplayerben vagy VLC-ben az audio beállításoknál simán kikapcsolod a nemkívánatos csatornát és kész.

Ha egyben vana kettő, akkor nem fogod tudni kiszűrni. Mi a film melyik verzió? (fájl teljes nevével megtudom nézni talán)

2013. márc. 26. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Au.Pair.3.Adventures.in.Paradise.HDTVRip.2009.[ELEKTr0] nem hiszem , h ez sokat segit ...
2013. márc. 26. 21:34
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi , amugy , majd megpróbálom, még egy negyed óra mig letölti
2013. márc. 26. 21:35
 4/10 anonim válasza:
Lapáttal lekaparod.
2013. márc. 27. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Figyuszoljá mán ide kis csávó. Üjj le , gondolkozz mielőtt neki ugrassz a betonfalnak. Mi a vakernak akarsz Te belemászni ekkora feladatba. Felejtsd el. Alapból gáz az egész projected.

Azt írod, hogy eredeti angol hanggal kell a cucc. Akkor meg mit majrézol. Töltsd le más illegális helyről eredetiben, oszt jó napot.Nem csak egy tarka kutya van....

2013. márc. 27. 10:26
 6/10 A kérdező kommentje:
most nem azért , de gondolod , h nem néztem át az összes kidobott találatot a googleban?? Ha fenn lenne angolul, akkor nem ezt töltöttem volna le!! Nem tehetek rola , h a magyarok ennyire le vannak maradva , h egy 2009-es filmet nem tudnak szinkronizálni!!
2013. márc. 27. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

öö.. eredeti angolhanggal kell, de a magyarok tehetnek róla, hogy nincs szinkronizálva? :D JÓ!

Amúgy magyarra azért nem szinkronizálnak bizonyos filmeket, mert a kutyának sincs igénye az adott műre hazánkban, vagy mert a tartalma miatt visszadobják mindenhonnan.

2013. márc. 27. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Rákerestem, hát ez elég ritka film, orosz nyelven is meglehet találni, ha érdekel...
2013. márc. 27. 17:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam , h angolul kell, mert nincsen magyarul! Na MIND1!!

Oroszul találtam meg én is , épp ez a baj , h ugyanarra a hangsávra van ráégetve a kettő szinkron és a kettőt hallod egyszerre

2013. márc. 27. 18:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy mondjuk az előző két részét leforditották és elég sokszor leadták a tv-ben! :)
2013. márc. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!