Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan MMO, amiben teljesen...

Van olyan MMO, amiben teljesen testre lehet szabni a karakteredet?

Figyelt kérdés
Ha lehet, ne legyen havidíjas :D
2013. márc. 26. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Runescape, ami hirtelen eszembe jut. Van vagy 40 féle skill (erő, védekezés, íjászat, varázslás, horgászás, házépítés, sütés-főzés, alkímia, bányászás, kovácsolás, drágakő kézműves, stb.), ezekből kedvedre válogathatsz.
2013. márc. 26. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
DDO Online, de ez inkább harcra épül, vagyis kalandokra. Nincs benne pvp, a kalandok és a csapartjáték a lényeg. A karakter ezen belül rendkívül egyedivé tehető.
2013. márc. 26. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
a DDO tényleg jó, bár pár ponton sántít. egyfelől van benne PVP, másfelől pedig havidíjas.
2013. márc. 26. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
"van" pvp, de nem kapsz érte semmit, és ingyen is játszható. Ha sokat jászol, simán összeszeded a kalandcsomagokat ingyen.
2013. márc. 26. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
ingyen is játszható? mik azok a kalandcsomagok? elmagyaráznád, kérlek, ez még nem volt szerintem a játékban, mikor kb 2 éve abbahagytam.
2013. márc. 26. 17:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Én a Guild Wars 2-n gondolkoztam, de csak ha találok privát szervert, sajnos nem tehetem meg, hogy fizetek a játékért :(

Örülök, hogy telik internetkapcsolatra :'D

A Runescape nekem nem bejövős, a DDO már rossz, ha azt mondod, sokat kell vele játszani...

Haver nekem a Terát és a Cabal Online-t ajánlja.

2013. márc. 26. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

a Cabal nekem borzasztóan kínai, amitől irtózom. Tera jó lehet, de tudtommal nem ingyenes.

Ha pedig már fizetnél érte, akkor GW2. Az most a legjobb mmo.

2013. márc. 26. 20:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos GW2-re tuti, hogy nincs normális tört szeró, mert amerikában, angliában az árát zsebböl kicsengefik, szóval értelme se lenne. A TERA egyébként már ingyenes (mint minden, ez is hanyatlásnak indult), most töltöm le. Meg láttam olyat, hogy Fairy Tail Online, ennek meg az alfáját dobják ki hamarosan, ha mindenigaz (bár csak francia nyelven).
2013. márc. 27. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!