Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom feltölteni a...

MA. kérdése:

Miért nem tudom feltölteni a Skype 6.3 verziót? Azt irja ki a gép, hogy ERROR 2738. Nem lehet letölteni az eszköztárt . Win 7-esem van.

Figyelt kérdés

#Skype #ERROR 2738
2013. márc. 26. 10:38
 1/6 karesz01 ***** válasza:

Talán rossz az amit letöltöttél

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 26. 15:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia ' Köszi,hogy válaszoltál.A helyzet nem változott.letöltöttem a [link] progit.feltelepítette a gép.maradt a Skype kezdőlap.Kék háttér-felirat Skype/középen/..bal sarokban :Skype..Eszközök ..Sugó -és nem müködik a Program.Hát ennyi.ha van valamilyen megoldás megköszönném.Próbáltam már Win Fix programmal,azzal sem sikerült megtalálni a megoldást.A gépem egybként kettő hetes.telepített Windows 7 van rajta.Asus X54C tipus. Ha tudsz megoldás még egyszer megköszönném. Üdv. Toni.
2013. márc. 27. 09:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Végigmentem az összes általad javasolt letöltéseken.A helyzet változatlan.Szia
2013. márc. 27. 09:38
 4/6 karesz01 ***** válasza:

1.- Ellenőrizd a kapcsolódási állapotod : zöld pipa .

( nevedre klikk és állapotok közül válaszd ki az "elérhető" zöld emblémában pipa )

2.- Ellenőrizd a kapcsolódási protokollod a beállításokban .

3.- Ellenőrizd a géped internet beállításait hogy minden telepítve van .

4.- Ellenőrizd a skype fiókod adatait és beállításait .

2013. márc. 27. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi ! Mindent átellenörzök.Köszi a választ !
2013. márc. 28. 07:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem javult meg.Kinyomoztam,hogy a Microsoft VBScript Runtime Error Fix programmal meg lehetne javítani,csak hogy lehetne megszerezni "Baráti áron "...azt még nem tudtam kitalálni .Ha van ötleted..megköszönöm.Üdv.
2013. márc. 31. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!