Windows 8 Pro eltávolítása, hogyan?
Egy laptopon van egy Windows 8 Pro x64 OS rendszer. De sajnos egyszerűen nem lehet vissza telepíteni a Windows 7 Ultimate x64 OS rendszert! Hiába van be állítva a BIOS-ba a boot-olás. Hiába teszekbe eredeti Windows 7 lemezt, a rendszer egyszerűen olyan mintha nem is észlelné, hogy van a gépbe lemez!
Hogyan lehetne ezen változtatni? hogy lehet csak is csak a C: meghajtót törölni? mert a D: meghajtón nagyon fontos dolgok vannak és nincs máshol hely 500 GB adatot tárolni. Egyedül csak a C: meghajtót szeretnénk törölni.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy nem jó a lemez, vagy nem bootolsz helyesen. Ha bebootolsz dvd-ről vagy esetleg pendriveról, akkor a windows telepítő rákérdez, hogy melyik partíciót formázza és melyikre telepítse, úgyhogy az adatok a D: meghajtón megmaradnak, ha nem formázod, de a C:-n MINDEN elveszik.
Még annyi, hogy lemezről való indításnál kiírja, hogy nyomj meg egy gombot, és lehet hogy azt felejtetted ki vagy nem tudom. Azt ajánlom, hogy egy lemez vagy .iso képfájl alapján ezzel: [link] csinálj windows telepítőt egy 4 vagy tbb gb-s usb-ből, mert így gyorsabb és csendesebb lesz a telepítés, mint lemezről. USB-ről hasonlóan bootolhatsz, mint DVDről.
Nagyon szépen köszönöm a linket! S a segítséget is!
Így már sikerült!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm :)
Nem az én laptopomról van szó!
Én Windows 8 Pro 64-bitet használok s én tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Nekem sokkal de sokkal jobban tetszik a Win8 mint a Win7.
Tudom sokan kritizálják, e mellett pedig azt mondják, hogy sok game-mel nem kompatibilis, nem tudom én fel telepítettem a Tomb Raider I-V részét (amit ugye bár nem ma adtak ki, jó pár évvel ezelőtt!) s tökéletesen vitte!
Nekem tökéletes a Win8, remélem a következő OS rendszer a Microsoft-nak is ilyen jó s vagy jobb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!