Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel lehet az alábbi módon...

Mivel lehet az alábbi módon rendszerezni pdf-eket?

Figyelt kérdés

A pdf-jeimet én szeretném ömlesztve egy közös folderben tárolni, mert alfordereknek nincs értelme,

ugyanis egy-egy fájl esetleg több csoportba is beletartozna, akárhogy is csoportosítok.

Helyette ellátom őket metaadatokkal: pdf keywords, subject, title, stb.

Természetesen vannak programok, amikkel rá lehet keresni ezekre a kulcsszavakra,

de én azt szeretném, ha a kulcsszavakon nem kéne gondolkodnom,

hanem a program mintha folderek lennének mutatná az összes kulcsszót,

és ha egyre rákattintok, akkor tovább szűkít, de még mindig mutatja a lehetséges további kulcszavakat,

amivel az előző együtt szerepelt, és így tovább. És mindez jó lenne, ha eleve integrálva lenne a Windows Explorerbe.

2013. márc. 24. 20:36
 1/1 Ago Pet válasza:
Az én értelmezésem szerint erre (talán) alkalmas a JOMAGAM csapat könyvtáros progija: www.jomagam.hu/, ott az ingyenes programok között. Tovább automatizálni nagyon nehéz lenne.
2013. márc. 25. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!