Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lett a Mass Effect 3...

Mi lett a Mass Effect 3 magyarításával?

Figyelt kérdés
Az az érdekes hogy tök jól beígérték a 2012 karácsonyára majd mikor nézem 27-én, 28-án sehol semmi majd pár nap múlva megszűnik az weboldal..... De ez nem is annyira hú de haj hiszen a százalék számlálót a Mass Effect hivatalos magyar honlapjára kirakták viszont itt meg 5 napig kell várni egy század százalék följebb araszolására, pedig a régi honlapon volt olyan nap amikor 1,5 százalékot ment fől az utolsó napokban. Ha ebbe az ütembe haladunk jövő karácsonyra talán kész. Sajnos részben rajtam kívülálló okokból nem megy nagyon az angol így nem fogok neki kezdeni angolul. Igazándiból abban reménykedek valamely fordító látja ezt és ő tudna a kérdésre valamely válaszolni.

2013. márc. 24. 17:45
 1/3 A kérdező kommentje:
A végét sietségembe kicsit elírtam bocsánatot kérek.
2013. márc. 24. 17:50
 2/3 anonim válasza:
lost
2013. márc. 29. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Már megválaszolták a készítők. Nézz körül az oldalukon. Mellesleg simán elkezdheted. Egy online szótár mellett nagyon jól ki lehet játszani. Én is így csináltam és azóta elég sokat fejlődött az angol tudásom.
2013. máj. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!