Davide96 kérdése:
Milyen hasonló játék van? Bővebben lennt!
Figyelt kérdés
Olyan játékot keresek, amiben egy karaktert alakíthatok, és kűzdeni kell vele a rangért. Maffia 1-2-t végigvittem, ugyanúgy a keresztapát is és a GTA sorozatot is. The saboteurt is most fejeztem be. + érdekelnek ÉLETHŰ szimulátorok is!
Gépem:
proc:3,07ghz
Hdd:300 gb
Ram:4 gb
System: Win 7
Köszönöm ha válaszoltok!!
2013. márc. 24. 01:02
1/8 anonim válasza:
Assasins Creed-ek, Watch Dogs, L.A. Noire
3/8 anonim válasza:
azért többet kéne tudni a gépről...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, mit írjak a gépről?
2013. márc. 24. 10:14
6/8 anonim válasza:
cpu hány magos?milyen fajta?
milyen vga?
így nem tudjuk megondani...
A 3,07ghz procit elveri 2ghz-s hogy ha 2-vagy több magos
7/8 anonim válasza:
A Sleeping Dogs,Bad Day L.A.,Postal 2 (share the pain),Postal 3.
Van a Swat 4 jó kis game nemtom az nem ilyen karakteralakítós,kissé kommandó szimulátor,de sztem az is fopg tettszeni :D!
8/8 A kérdező kommentje:
4 magos a proc! Köszönöm eddigi válaszaitokat, amelyiket ismerem annak nem de ami idegen volt annak utánanéztem.. far cry 3 ról mi a vélemény? érdemes letölteni? pl. GTA IV is végig vittem már de egy idő után unalmas az is... állandóan vezetni,indokolatlanul nagy gépigény...
2013. márc. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!