Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a Windows XP fiókomba?

Figyelt kérdés

Helló!

A következő problémám lett: Egyik napról a másikra nem tudtam belépni a jelszóval védett fiókomba..Illetve belépni be tudtam, de kiírta, hogy a Windows nem tudja betölteni az adataimat, és emiatt létrehoz egy ideiglenes fiókot.. Most is azt használom, de már vagy hatszor indítottam újra a számítógépemet.. Ahogy bejelentkezett az ideiglenes fiókba, az Asztalról eltűntek a fájljaim, csak az eddig telepített programok ikonjai voltak láthatóak.. Ami ezt még furcsábbá teszi, hogy a C:\\ merevlemezen látom a fájljaimat(a Program filesban és a Document Settingsben!).. Windows XP-m van, SP3-mal!

Kérlek segítsetek, minden levélre válaszolok!!

2009. szept. 17. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hajaj, rakd újra, ez valami nagyon agressziv dög lehet.
2009. szept. 19. 22:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez volt? [link]

A www.eset.hu/viruslabor oldalon rá lehet keresni. Talán egy megoldás még lehetne: Panda és minden más törölve, csak a Kaspersky Antivirus 2009 próbaváltozatát (30 napra, kulccsal) telepitsd. Kikapcsolt rendszer-visszaállítással és Csökkentett módban ereszd rá a gépre és futtasd le. Aztán vedd meg 30 nap után a licenszest. Talán így nem kell újrarakni.

2009. szept. 19. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!