Mi lehet a baj? Ha be akarok jelentkezni msnre akor azt irja ki hogy telepítsem az ujab verziót. Ha nem-re megyek nem enged be, ha feltelepítem az ujab verziót (9es msn) ott pedig nem tudok belépni, mert nem enged be, nem ir ki hibát se meg semmi.
Figyelt kérdés
És ezt az msnt törölni sem lehet. Na de végül egy progival sikerült. És ha felteszem ujra a 8-as msnt kezdődik az egész előröl:( SEGÍTSETEK!! LÉCCI!2009. szept. 17. 15:56
1/5 anonim válasza:
gyááá ugyanez a bajom :O
most én is törölni akarom ezt a szart amit rám erőszakoltak a nem-el is...és nem bírom nem lehet törölni :O 4%-nál megállt vagy 10 perce erre várok
szal fogalmam sincs h mi lehet baj sztem az msn hibája nem a tiéd
2/5 anonim válasza:
rakj fel olyat aminek a buildja: 8.5.1302.1018
én is ezt használom és eddig soha nem kért frissítést
3/5 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt szeretném felrakni, mert a másik gépemen működik. De ahhoz meg azt írja ki hogy telepítsek valami update agent-et :S
2009. szept. 17. 18:10
4/5 A kérdező kommentje:
amit ráadásul sehonnan sem tudok leszedni normálisan
2009. szept. 17. 18:11
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!