Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft - To Meny Items -...

Minecraft - To Meny Items - segítséget kérnék! (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemigazán tartozok azok közé, akik egyből megkérdeznek valamit, úgy, hogy előtte nem próbáltak maguktól rájönni, vagy esetleg videókból tanulni.

Szóval igen. Rengeteget kutattam, számtalan videót megnéztem a Minecraft játékhoz való To Meny Items mod telepítéséről, üzembe helyezéséről... és nem megy.

A Minecraftom nemrég lett frissítve 1.5.1 -re.

Videókból, oktató anyagból ellesve, ezeket csináltam:

- 1. Erről az oldalról letöltöttem az 1.5-ös verzióját a TMI-nek: [link]

A "Download for Minecraft 1.5 (3/14 patch)" hivatkozásra kattinva.

- 2. A Windows kereső --> %appdata% Roaming/.minecraft/bin/minecraft

Itt kitöröltem a META-INF mappát, majd ide bemásolom a letöltött fájlokat.

- 3. Videók szerint zárjak be mindent, indítsam a játékot és kész. Hát nekem nem. Elindítom a játékot, szépen kiírja h 1.5.1 rámegyek egy világra, betölti, megnyomom az "E" betűt, és semmi. A sima inventorit látom.

----------

Később kipróbáltam azt is, hogy ugyan erről a fent említett linkről letöltöm a "Download for Minecraft 1.4.7" hivatkozás nevű fájlokat, hiszen ez is ugyan olyan nagy betűkkel van kiemelve, és gondoltam ez az alap, és ezt kell felpeccselni, az 1.5 -ös fájlokkal. De így sem ment.

Nagyon szépen kérem, ha valaki jártas ebbe, tudja mit csináltam rosszul, vagy mi lenne a megoldás, kérem segítsen!

Köszönöm szépen előre is! Minden jót!

#Minecraft #TMI #To Meny Items
2013. márc. 23. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Esetleg E betü helyett próbáltál valami más gombot megnyomni? Nem használok semmilyen modotsem, nem is szeretem, de nem vagyok benne biztos hogy a T.M.I.-et E-vel kelljen előhozni. Nem lehet csak úgy átírni az alap cfg-t.
2013. márc. 23. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam mással is. Végignyomogattam az összes billentyűt.
2013. márc. 23. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld megnyomni az i-t, és amikor előjött az inventori, akkor nyomd meg az o gomb(o)t. o-ó:D tehát ne a nullát.
2013. márc. 23. 11:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos semmit nem csinál ezekre a gombokra.

De elvileg ha ezt az 1.5-ötöt bemásolom jól, akkor már mennie kéne? Nem szükséges hozzá más?

2013. márc. 23. 12:21
 5/6 Wolfenstein2000 ***** válasza:
Hozd elő az inventoryt és nyomd meg az o betűt. És ne használj modloadert.
2013. márc. 24. 07:15
 6/6 anonim ***** válasza:

mielőtt valamit beírsz olvasd el az előző kommenteket.

2013. márc. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!