Van olyan videoszerkesztő, amely minőségromlás nélkül képes renderelni?
Két ellentétes választ kaptam két ugyanolyan statisztikájú embertől. :)
Na most lehet minőségromlás nélkül renderelni, vagy nem?
1. válaszoló...
Tehát ha kirendereltem egy videót egy adott beállításban, aztán ismét átrenderelem ugyanolyan beállítással, akkor nem fog romlani a minőség?
Igaz nem engem kérdeztél: Ha akármit ugyan olyan beállítás mellett még egyszer átkonvertálsz akkor sajnos kutya kötelessége romlani a minőségének, mert amivel konvertálod az veszteséges tömörítési eljárás lesz és a veszteséges tömörítés lényege, hogy minden konvertálásnál veszteség keletkezik, amit az ember minőségromlásként észlel. Lehet ez videó de egy sima MP3-ra is ez vonatkozik...
Amit te szeretnél az csak a veszteségmentes eljárásokra igaz...
Köszönöm Fehérsrác az eddigi válaszaidat, de azt még leírnád, konkrétan milyen programokkal, és hogyan lehet ezt megycsinálni?
Full HD videókat szeretnék egymás mellé pakolni, amiket aztán egyben más videók mellé pakolnék, többszörös minőségromlás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!