Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » "Driver Reviver" nevű szkennel...

"Driver Reviver" nevű szkennelő program hova menti a beolvasott adatokat?

Figyelt kérdés
Pontosan az érdekelne, ha a C -partícióban lévő op.rendszert újratelepítem, a D-ben lévő Driver Reviverrel fogom tudni telepíteni a korábban elmentett drájvereket?
2013. márc. 22. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sanszos, hogy a C-re ment.

Próbáld meg elindítani és az "Options" fülön megnézni a dolgot.

Ha kicsit is konfigurálható a program, akkor szerintem találsz egy elérési utat.

Megjegyzem ez a program szerintem pont arra való, hogy miután újratelepítetted a rendszert elindítod, és összekaparja neked a netről azokat a driverek.et amire szükséged van.

Én a Driver Geniust használom erre célra, de szerintem a lényeg ugyanaz.

(Már nem is szórakozok az alaplapi driverekkel, mert DriverGenius leszedi és telepíti nekem az aktuális legújabbat.)

2013. márc. 22. 10:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat, megpróbálok utánajárni még. A Driver Genius pro-t én is próbáltam, de nálam (jóllehet én voltam a balfék) iszonyú felfordulást okozott, (pl. megszűnt a net-kapcsolatom az aktiválás után). Szóval maradtam ennél.
2013. márc. 22. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha neked jól működik a Driver Reviver, akkor használd azt.

A Driver Genius tényleg macerás, mert időről időre letiltják a tört verziókat és onnantól nem hajlandó frissülni, hanem folyamatosan regisztrációt kér.

(Jelenleg én vagyok nyerésben. :) )

2013. márc. 22. 18:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem találtam rá, hol vannak a back-up fájljai a progimnak, nem találtam elérési utat. De ha tényleg a C-ben, az jó nagy baromság lenne nem, ugyanis újrarakás során a C partíció tartalma teljesen frissül, így elvesznek az oda telepített back-up fájlok, a LAN-vezérlővel együtt, tehát nem tudnám használni a progit semmire, mivel net-kapcsolatom se lenne, rosszul gondolom?
2013. márc. 22. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Megnéztem a Driver geniusban. Nálam a program könyvtárába ment egy Drivers.dat.BAK kiterjesztésű fájlba.
2013. márc. 22. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Közben megtaláltam neked, hogy alapértelmezett telepítésnél hova ment.

"In Win XP:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ReviverSoft\Driver Reviver\backups

In Win 8,7,Vista:

C:\ProgramData\ReviverSoft\Driver Reviver\Backups"

[link]

2013. márc. 22. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Hubasszus! Eltelt egy fél nap, mire rájöttem, hogy le van tiltva a gépemen a "rejtett fájlok megjelenítése", azért nem találtam. Köszönöm a segítséget!!!
2013. márc. 23. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!