"Automatikus" képvágó program?
Tegyük fel:
Van egy 2100x2100as képem. Ezt szeretném 256 egyelő részre vágni, minden képkocka 131x131es legyen.
Gondolom sok embernek feltűnt, hogy ez kevesebb így mint 2100x2100. Az lenne a lényege, hogy balról kezdje a vágást a jobb oldalt fenmaradt részt pedig ne vágja, vagy ha mégis, akkor majd kitörlöm, az már nem probléma.
Tehát egy ilyen program kellene, Photoshoppal egyenként kicentizni a 256db 131x131 képeket és kivagdosni örökkévalóság lenne és akkor sem lenne teljesen pontos.
Ha tud valaki ilyet azt nagyon nagyon szépen megköszönném. Ha lehet, akkor egy 1-2 soros gyorstalpalót is szeretnék kérni a program ezen funkciójához.
Ha megfelelő módon tudod kezelni a PS-t akkor pontos lesz!
Egyébként én a helyedben a PS-ben készítenék egy Action-t erre a feladatra, teljesen az igényeidre tudod szabni és tökéletesen fog működni!
Sztem ez megcsinálja neked, de először az alapméretre le kellene vágni!
Ezt nem teljesen értem... Én azt szeretném, hogy magától csinálja meg a 256 képkockát, nem saját kézzel egyesével.
Sörös: Azt megköszönném, csatolj mellé egy címet ahova kéred :). Ennyit igazán megér.
bocs, félreértettelek... csak egy képet akarsz vágni (az automatikus szó alapján azt hittem többet is)
De a lényeg ugyanaz, szelet eszközzel megtudod csinálni, hogy hol vágjon, a pontos méreteket megtudod adni és nem fog elcsúszni, aztán meg darabolva mented, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!