Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan lehet kitörölni?

Honnan lehet kitörölni?

Figyelt kérdés

Telepítettem egy játékot, de meg kellett szakítanom a telepítést, mert elfogyott a hely a C partícióról. Ebben az az érdekes, hogy én a D-re raktam és emlékszem hogy a telepítési helynek valóban D-t adtam meg.

A cén volt 8 giga szabad hely, de a telepítő 0MB-ra redukálta, kiléptem a telepítőből ujraindítottam a gépet és 1GB felszabadult, de hogyan szerezzem vissza a többi 7 gigát?

2013. márc. 21. 11:18
 1/5 csacsi2 ***** válasza:

A telepítési mappa megváltoztatásával, nem minden esetben csak oda telepít. Az Appdata mappában találhatóak a program beállítások Documents -ben a Save-k és egyes segédprogramokról nem is beszéltem.

Szóval mit telepítettél?

Valószinü ide is pakolt:

c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\

c:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\

c:\Program Files\

c:\WINDOWS\Installer\

dokumentumok mappa.

viszont neked szörnyen kevés a helyed. Mielőtt telepítesz csinálj legalább 25% szabad helyet, mert csak azt veszed észre , hogy hihetetlen belassul a gép.

Mivel sem a játékot nem írtad le sem az oprendszert ezért ha xp-d van ezt nézd át, így tudsz helyet felszebadítani, miután megszabadultál a felesleges programoktól:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2013. márc. 21. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:

win 7-et használok és az általad irt mappákat megnéztem, sőt az egész documents and settingset átnéztem, hátha találok utalást a játékra, de nem.

fear combat, a telepítőt játékosok csinálták, innen töltöttem le: [link]

2013. márc. 21. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
most megírtam nekik a kérdésem, ha valakik, akkor a készítők csak tudják honnan lehet kitörölni.
2013. márc. 21. 16:34
 4/5 csacsi2 ***** válasza:

elvileg:

C:\Program Files\Sierra\FEARCombat\

futtattál fájltisztítót (CCleaner)?

lehet sok ideiglenes állományt hozott létre a TMP és TEMP mappákban, ki kellene üríteni!

Esetleg valami más is települhetett más néven.

CCleanert ajánlom a CCenchacer -el ami kibővíti a ccleanert hogy egyéb alkalmazások szemetét is kitakarítsa:

[link]

Az advanced System Care -nak van a DiskExplorer nevü fájlkeresője amivel meg tudod nézni mi az ami a helyet foglalja.

[link]

többet nem tudok mondani Takaríts ,Csinálj helyet.

2013. márc. 21. 16:38
 5/5 A kérdező kommentje:

megoldottam a problémát: pendriveról futtattam a telepítőt és amikor végzett, már 8 giga hely volt a cén.

futtattam ccleanert, easycleanert is, de nem talált semmit.

köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!