Honnan lehet kitörölni?
Telepítettem egy játékot, de meg kellett szakítanom a telepítést, mert elfogyott a hely a C partícióról. Ebben az az érdekes, hogy én a D-re raktam és emlékszem hogy a telepítési helynek valóban D-t adtam meg.
A cén volt 8 giga szabad hely, de a telepítő 0MB-ra redukálta, kiléptem a telepítőből ujraindítottam a gépet és 1GB felszabadult, de hogyan szerezzem vissza a többi 7 gigát?
A telepítési mappa megváltoztatásával, nem minden esetben csak oda telepít. Az Appdata mappában találhatóak a program beállítások Documents -ben a Save-k és egyes segédprogramokról nem is beszéltem.
Szóval mit telepítettél?
Valószinü ide is pakolt:
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\
c:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\
c:\Program Files\
c:\WINDOWS\Installer\
dokumentumok mappa.
viszont neked szörnyen kevés a helyed. Mielőtt telepítesz csinálj legalább 25% szabad helyet, mert csak azt veszed észre , hogy hihetetlen belassul a gép.
Mivel sem a játékot nem írtad le sem az oprendszert ezért ha xp-d van ezt nézd át, így tudsz helyet felszebadítani, miután megszabadultál a felesleges programoktól:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
win 7-et használok és az általad irt mappákat megnéztem, sőt az egész documents and settingset átnéztem, hátha találok utalást a játékra, de nem.
fear combat, a telepítőt játékosok csinálták, innen töltöttem le: [link]
elvileg:
C:\Program Files\Sierra\FEARCombat\
futtattál fájltisztítót (CCleaner)?
lehet sok ideiglenes állományt hozott létre a TMP és TEMP mappákban, ki kellene üríteni!
Esetleg valami más is települhetett más néven.
CCleanert ajánlom a CCenchacer -el ami kibővíti a ccleanert hogy egyéb alkalmazások szemetét is kitakarítsa:
Az advanced System Care -nak van a DiskExplorer nevü fájlkeresője amivel meg tudod nézni mi az ami a helyet foglalja.
többet nem tudok mondani Takaríts ,Csinálj helyet.
megoldottam a problémát: pendriveról futtattam a telepítőt és amikor végzett, már 8 giga hely volt a cén.
futtattam ccleanert, easycleanert is, de nem talált semmit.
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!