A 09-es msn nem jó de ha fel akarom rakni a 8.5-öset akkor ezt írja ki:
Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suit.
Kód: 0x8000ffff
Pedig fent van ez a WL Suit!! Mit csináljak már kikészített idegileg!!!!!!
Próbálkoztam az XP újrarakásával de bent van a CD és újraindítom akkor nemjön be a telepítés! Ilyenkor mivan? Légyszi!!! :\'(
2009. szept. 16. 19:51
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem hogy eddig a 8.1-es MSN-t használtam és máig nem volt semmi baja de most kiírta ezt a frissítéses dolgot!! Tehát csak a 09-es MSN-t lehet használni? Miért ilyen szemetek?? És ha valaki a régebbit akarja??:@
2009. szept. 16. 19:53
2/8 anonim válasza:
Nekem még a 8.5-ös van, de hallom sok embert erröl a problémárol, elöbb utobb akkkor nekem is lehet frissitenem kell? Én nekem tökéletes a 8.5, ez szemét dolog, bocsi de nem tudom mit kell csinálni, de engem is érdekel a dolog. Ne hogy már más mondja meg melyiket akarom használni.
2009. szept. 16. 19:58
3/8 A kérdező kommentje:
áá én egész nap ezt próbálom megcsinálni de nekem a 09-es sehogysem megy mindent megpróbáltam amit mondtak de semmi!! A ROHADT ÉLETBE VELÜK MEG A 2009-ES MSNJÜKKEL!!!!!!:@:@:@
:'(
2009. szept. 16. 20:00
4/8 anonim válasza:
Nálam is sok ismerősömnek kellett frissitenie mert zaklatta őket az msn. Nálam még megy a 8.5ös de... szerintem csinálj egy rendszervisszaállítsát
2009. szept. 16. 20:03
5/8 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam dee az sem jött be!! Vagyis hát csak június 12.-ei van!! Az meg nagyon későn van! Minden adatom elveszlik! :'(
* A következő oldal meglátogatását ajánlom, ahol leszedheted a szükséges programot, majd ezzel feltelepítheted a kívánt MSN-t: [link]
2009. szept. 17. 13:38
7/8 anonim válasza:
Mindenhonnan töröld le az MSN-t, az összes maradványát keresd meg és teljes új 09-est tölts le és telepits. Nekem is ez volt, a zsir új müködik. Ráfrissitve összeomlott, leállt.
2009. szept. 18. 20:35
8/8 anonim válasza:
újra rakni a windows a következő képen kell: le töltöd a windows xp ét ugye :P le töltöd ezt: ashampoo burning studio 10. rá mész arra hogy Create/Burn Disc Image ott az első klikk :D ki választod a letöltöt mappában a windowst iso fálját továb rá írod a lemezre és így kapsz egy but lemezt mert csak azt úlvassa be a gép inditásakor ez fontos hogy but lemez legyen újra inditod amikor be kapcsol ki írja az alaplap hülyeégeit nyomsz egy Delt be jönn a bios akkor be rakod a lemezt ki lépsz a biosbol újra indul vagy ha nem akkor inditsd újra te azt már megy is .... :) remélem segitetem ;D ha bármi nem stimelne írjá rá :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!