Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem engedi a laptopom,...

Miért nem engedi a laptopom, hogy Nero 8 StartSmart Essentials-sal írjak DVD-re?

Figyelt kérdés

Videókat, képeket, zenéket akartam kiírni, be tettem az üres DVD-t, rámentem hogy adat, betettem a mappát, amiben a kiirandó fájlok vannak, aztán hogy írás, és azt írja ki, hogy " A folyamat a felhasználó által leállítva.", pedig hozzá sem nyúltam, nem nyomtam semmit.

A sajátgép kijelzi az üres DVD-t. Próbáltam már hogy nem mappába teszem be a zenét, képet, videót, hanem fájlokban külön, úgy sem jó. Próbáltam már másik Nero-t leszedni, úgy sem jó. ( Eredeti Nero-val csináltam elsőnek. ) Próbáltam másik DVD-vel, úgy sem jó.

Közben észrevettem, hogy ha 4,7 GB-nál több dolgot rakok rá, akkor azt sem jelzi sárgával vagy pirossal az alsó kis sávban .

Vasárnap elutazom, és addigra feltétlenül ki kellene írnom a dolgokat. Segítsetek, hogy mi baja lehet, és hogy mit csináljak vele.

Itt van 2 kép, hogy hogy is néz ki ez.

[link]

[link]

Előre is köszönööm.

2013. márc. 19. 23:38
 1/1 anonim ***** válasza:

dvd legyen kiválasztva a menüben, és adat írás, az okés,de amit bekarikáztam pirossal ott a végén 4500-nak kéne lennie mert a dvd lemezed 4.7 GB.os

[link]

Én nero 7 használok és nálam igy néz ki a dolog

[link]

[link]

2013. márc. 20. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!