Milyen lehetőségek vannak linux és LXDE vagy XFCE desktop alatt a Windows Vista és 7 gadgetjeit (minialkalmazásait) futtatni az asztalon?
Nem hiszem, hogy egyszerűen megoldható.
Amúgy gyengébb géped van? Mert ha nem, akkor inkább tegyél fel egy KDE környezetet, arra annyi widget van, hogy belefulladsz.
Ez mind szép és jó, és köszönöm, hogy segíteni próbáltok, de ahogy a kérdés alatt is jeleztem, ezeket ismerem. A kérdést éppen azért írtam ki, hogy megtudjam, vajon pontosan úgy működhet-e a dolog, amire én gondolok. Csodálkoznék, ha még senkinek nem jutott volna eszébe előttem, lévén, hogy a *gadget fájlok már közel 10 éve léteznek.
Egyébként hogy erős vagy gyenge-e a gép, nem lehet megmondani, lévén, hogy mindkettő. Ugyanis nem csak egy gépre szeretném ezt, hanem többre is, és lehetőleg egységes arculattal. Az LXDE és az XFCE részben a gyengébb gépek, de sokkal inkább az egyszerűségük és jó használhatóságuk miatt van.
Szerintem nem nyerő a gondolat, de azért egy linket tudok adni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!