Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FLAC-t (Lossless) szeretnék...

FLAC-t (Lossless) szeretnék kiírni Nero7-tel! Mit csináljak? Hogy kell normálisan kiírni audioban hogy rá is férjenek?

Figyelt kérdés
Mert mikor berakom Audio CDnek azt írja ki hogy néhány fájl nem megfelelő, vagy ha beteszi akkor 180-240percig tölti meg a 80perces limitet!
2009. szept. 16. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:

A Nero-d nem ismeri a FLAC formátumot.Konvertáld át WAW-ba és azt írd ki.

[link]

2009. szept. 16. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Néro plugineket bemásolni>>> C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins mappába, akkor menni fog.

Plugin csomag>>> [link]

Elég az ape és flac átmásolása...

2009. szept. 16. 13:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Sőt még találtam egy packot is ezek alapján, mert a nero7nek (nálam) nincs plugin mappája, vagy nem ismeri fel...

Egy installos packkal meg jó lett

[link]

2009. szept. 16. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig kéne lennie ennek a mappának is. Intéző/cím-sorba bemásolva ezt > C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins < majd enter és eldob ide. Tök jó ez az .exe amúgy...köszi a linket.
2009. szept. 17. 07:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Nincsmit:) Az ahead mappáig stimmel és az üres, de ha létrehozom a plugin mappát sem érzékeli...sem máshol...

megnéztem nero6nál ott jó, itt meg marad ez :)

2009. szept. 17. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Aha...,Néró 6-om van...:)
2009. szept. 17. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Haladj a korral ember. :)

Na jó nekem is csak a 7-es van. :D

2009. szept. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!