Mi baja van a Minecraft-nak (1.5 óta, többi lent?
Sziasztok.A minecraft nem is olyan rég frissült,biztos tudjátok már,hogy 1.5-ös verzió jött ki,és én force update-t megcsináltam.És azóta a játék valamikor eszementen szaggat minden különösebb ok nélkül,és valamikor 7-9 fps-m lesz,mikor régen volt 30-40 is!!!Ha meg leveszem minimumra a grafikát és mindent kikapcsolok a kép nem de a hang még mindig késik,szaggat.A feladatkezelővel a folyamat prioritást átálítottam már magas-ra,de nem sokat segített,most próbáltam ki ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=qk_P8k1kmck
mert ezzel lehet több ramot "adni" a minecraft-nak,demikor megnyitom a .bat file-t és ezt a hibát írja ki:Eror:unable to acces jar file C:users bla bla,valakinek ötlete a 2 problémára (lag,és jar file probléma) előre is kösz!
Sok mindent átírtak a motoron. Sajna az amúgy is csapni való teljesítmény kárára ment, mondjuk nekem nem jól fut, de sokak panaszkodtak. Valószínűleg az 1.6-ra még inkább át lesz írva a motor. Elég megnézni, hogy a textúrák is hogy vannak, most már külön fájl az összes textúra. Az árnyékolásokért / fényekért felelős rendszer is át lett írva. És még sok apróság. Meg ne feleddjük, JAVA-ra van írva a program és eddig sem volt valami acélos a teljesítmény.
És a fejlesztők helyébe új motorra írnám a programot és elfelejteném a JAVA-t. És ugyanúgy multiplatformosra meg lehetne csinálni.
Azt amúgy elárulnád, milyen géped van, hány bites és milyen operációs rendszered?
Nekem nincs egy csúcs gépem, de elég jól fut, én nem tapasztaltam sebesség csökkenést.
Nekem egy g860-as Intel CPU-m van, 4GB 1333-as RAM-om és egy HD 2600-as VGA. 40-120 FPS körül mozog single playerben.
A másik pedig, hogy a bat fájlba valószínűleg rosszul írtad be az elérési utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!