Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segitseg! Vissza lehet allitan...

Segitseg! Vissza lehet allitani libreoffice calc doksiban korabbi allapotot? Hogyan?

Figyelt kérdés
A kiadasaimat es beveteleimet vezetem benne, es most latom elhulve, hogy a fele adat eltunt! SEMMIT nem valtoztattam rajta, csak a mappa nevet a mai napon, amiben tarolom. :(((( Kerlek, segitsetek!!!
2013. márc. 15. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Évek óta ezt használom, ilyet még nem láttam, viszont ha ez a LibreOffice 4.0. akkor nem vagyok meglepve, nekem a Bemutató Impress fájlba törölt bele. Legyalultam egészen és visszatettem a 3.6.5-ot, azóta működik.

Innen letöltheted: [link]

Itt kérhetsz segítséget: [link]

2013. márc. 15. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Koszonom szepen a valaszt! Igazsag szerint nekem 3.6 van fenn, igy nem tudom, melyik verziot is kene feltelepitenem, hogy visszanyerjem az adatokat. Meg hat sajnos abban sem vagyok biztos, hogy ha masik verzioval nyitom meg, elokerulnek az elveszett adatok...Tenyleg nem tudom ezt hova tenni: orulet, hogy mappa atnevezese ezt okozza! En se hallottam meg ilyenrol, dobtam is egy hatast. A forumot is koszi, az elso dolgom volt, hogy felrakjam, de meg nem jott ra valasz.
2013. márc. 16. 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Meg egyszer koszonom a segitseget! Az iment belebotlottam egy biztonsagi mentesbe, ugyhogy lenyegeben minden megvan! :)
2013. márc. 17. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!