Windows telepítése, Windows alól. Másik gépbe kellene. Megoldható?
Szeretnék feltelepíteni egy windows 7-et egy külső hordozóban lévő merevlemezre, erről a gépemről, amit aztán át tudnék vinni a másik gépünkre, amin az lenne a fő oprendszer. Ennek oka az, hogy a másik gépen valami gond van a boot-tal, így nem tudom azon telepíteni a windowst.
Megoldható ez valahogyan? Csak egyszerűen telepítsem fel arra a merevlemezre, és utána tegyem vissza a másik gépbe?
Ha hasonló (felépítésű, kategóriájú) a 2 gép akkor még sikerülhet is (én anno win98-cal sikeresen megcsináltam, és ha már annak ment...), csak ahogy elindítod, azonnal elkezdi telepíteni az eszközöket, és vszeg végig kell menned mindenen, amit amúgy a telepítéskor a másik gépen (beavatkozás nélkül) megcsinált.
Meg még az is vszínű, hogy a bootolási dolgait is rendbe kell tenned.
Úgyhogy a "Csak egyszerűen telepítsem fel arra a merevlemezre, és utána tegyem vissza a másik gépbe?"-nél összetettebb, és kétséges a kimenetele a dolognak.
És mi lenne, ha a dvd-írót tennéd át, és az hátha megoldaná, vagy esetleg hozzáértő ember megcsinálná a gépet.
De ugye nem azt hívod bootolásnak, hogy futó win7 alatt berakod a telepítőlemezt, és nem indul automatikusan? - mint azt itt sok helyen olvastam
van sok olyan gép ami - ha elég régi - még nem támogatja az USB-s bootolást...
Esetleg 1000-ért tudsz venni hozzá átalakítót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!