A d meghajtóról kitöröltem mindent hogy tudom visszahozni a dolgaimat,?
Figyelt kérdés
Véletlen a d meghajtóról kitöröltem mindent hogy tudom visszahozni a dolgaimat,??????????2013. márc. 15. 12:38
1/2 anonim válasza:
Először is semmit nem szabad arra a meghajtóra menteni, nehogy felülíródjanak az adatok.
Aztán keresni kell a neten undelete programokat (sajna alig van ingyenes) és neki kell esni.
Vagy leszedhetsz egy Hirens boot CD-t, azon is vannak ilyen programok.
Ill. a legjobb ha hozzáértőre bízod, mielőtt végleg tönkretennéd az adatokat.
De hogy lehet amúgy egy teljes meghajtót véletlen törölni? Észreveszed és leállítod, max pár dolog vész el...
2/2 A kérdező kommentje:
Épp telepítettem egy frissítést és nem tudom hogy véletlen nem figyeltem és kitöröltem szerencsére csak játékok voltak ott meg a windows 7 telepítője de szerencsére van cdm..
2013. márc. 15. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!